PROGRAMA D'ACREDITACIÓ: "ASSAJOS FÍSICO-QUÍMICS D'OLIS D'OLIVA I OLIS D'ORUJO D'OLIVA" (NT-70.06)

Publicado el 27 11 2019

Els informem amb satisfacció de l’emissió del nostre nou annex tècnic segons UNE-EN ISO / IEC 17025: 2017.

Hem ampliat el Abast d’acreditació segons el:

PROGRAMA D’ACREDITACIÓ: “ASSAJOS FÍSICO-QUÍMICS D’OLIS D’OLIVA I OLIS D’ORUJO D’OLIVA” (NT-70.06) *.

El Programa d’Acreditació abasta tots els Assajos fisicoquímics necessaris per a les característiques de qualitat i puresa dels olis d’oliva.

L’objectiu fonamental d’establir aquest Programa d’Acreditació és aportar informació clara al mercat i, si escau, a les autoritats competents, que el laboratori més enllà d’estar acreditat en assajos concrets, dóna un servei acreditat integral que inclou tots els assajos de control de la qualitat i la puresa dels olis d’oliva subjectes a intercanvis comercials (p.ex. exportació) i que han de complir les especificacions tècniques establertes, més d’acord amb les demandes de mercat i els requeriments de l’control oficial.

Per optar a la menció al programa, els mètodes d’assaig han de ser mètodes normalitzats (recollits en el Reglament CE núm 2568/1991, els mètodes adoptats pel Consell Oleícola Internacional (COI) amb la referència COI / T.20 i que s’esmenten en la secció 11 de la seva Norma Comercial, mètodes normalitzats ISO o mètodes AOAC).

Així el nostre Annex tècnic inclou les determinacions que apliquen a olis i greixos en general que ja teníem acreditades i ara també fa menció explícita a el programa d’acreditació d’olis d’oliva.

També hem renovat el Reconeixement de el Consell Oleícola Internacional un any més com a laboratori fisicoquímic “Advanced testing” per al període actual 2019-2020, estem pendents de rebre el Certificat actual.

Tot l’equip de LJBLAB estem compromesos amb la qualitat i és la nostra voluntat de seguir mantenint l’elevat grau d’exigència per poder seguir oferint el millor servei.

Moltes gràcies per la seva confiança.