PROGRAMA D'ACREDITACIÓ: "ASSAJOS FÍSICO-QUÍMICS D'OLIS D'OLIVA I OLIS D'ORUJO D'OLIVA" (NT-70.06)

Publicat el 27 11 2019

Els informem amb satisfacció de l’emissió del nostre nou annex tècnic segons UNE-EN ISO / IEC 17025: 2017.

Hem ampliat el Abast d’acreditació segons el:

PROGRAMA D’ACREDITACIÓ: “ASSAJOS FÍSICO-QUÍMICS D’OLIS D’OLIVA I OLIS D’ORUJO D’OLIVA” (NT-70.06) *.

El Programa d’Acreditació abasta tots els Assajos fisicoquímics necessaris per a les característiques de qualitat i puresa dels olis d’oliva.

L’objectiu fonamental d’establir aquest Programa d’Acreditació és aportar informació clara al mercat i, si escau, a les autoritats competents, que el laboratori més enllà d’estar acreditat en assajos concrets, dóna un servei acreditat integral que inclou tots els assajos de control de la qualitat i la puresa dels olis d’oliva subjectes a intercanvis comercials (p.ex. exportació) i que han de complir les especificacions tècniques establertes, més d’acord amb les demandes de mercat i els requeriments de l’control oficial.

Per optar a la menció al programa, els mètodes d’assaig han de ser mètodes normalitzats (recollits en el Reglament CE núm 2568/1991, els mètodes adoptats pel Consell Oleícola Internacional (COI) amb la referència COI / T.20 i que s’esmenten en la secció 11 de la seva Norma Comercial, mètodes normalitzats ISO o mètodes AOAC).

Així el nostre Annex tècnic inclou les determinacions que apliquen a olis i greixos en general que ja teníem acreditades i ara també fa menció explícita a el programa d’acreditació d’olis d’oliva.

També hem renovat el Reconeixement de el Consell Oleícola Internacional un any més com a laboratori fisicoquímic “Advanced testing” per al període actual 2019-2020, estem pendents de rebre el Certificat actual.

Tot l’equip de LJBLAB estem compromesos amb la qualitat i és la nostra voluntat de seguir mantenint l’elevat grau d’exigència per poder seguir oferint el millor servei.

Moltes gràcies per la seva confiança.

Lluís Jané Busquets Laboratori d'Anàlisi és un laboratori privat, independent, especialitzat en el control de qualitat i puresa d'olis i greixos en general per a la indústria alimentària. Contacta amb nosaltres per a més informació.
CONTACTAR