SERVEI ESSENCIAL EN L’ESTAT D’ALARMA

Publicat el 31 03 2020

Benvolgut client,

Els informem que LLUIS JANÉ BUSQUETS LABORATORI D’ANÀLISI S.L. ofereix serveis analítics directament relacionats amb els denominats serveis essencials o de primera necessitat, com són tots els vinculats amb el sector agroalimentari.

Segons recull el Reial decret llei 10/2020, publicat ahir al BOE 29 de març de 2020, “Les activitats de verificació de la conformitat”, són considerades activitats connexes als serveis essencials, el que garanteix la nostra operativitat durant tot el període subjecte a l’Estat d’Alarma.

Ens hem organitzat perquè tot el nostre equip de professionals, durant aquest període de crisi, segueixi treballant per oferir resultats que garanteixin el correcte subministrament dels serveis essencials que donen els nostres clients a la població.

Hem adoptat les mesures d’higiene i desinfecció necessàries per garantir la seguretat sanitària del nostre personal, clients i proveïdors.

De forma addicional, els informem que els serveis de missatgeria continuen treballant amb normalitat assegurant l’arribada de les seves mostres al nostre laboratori.

Més que mai, volem transmetre tot el nostre suport i agrair la confiança dipositada en nosaltres.

L’horari d’LJBLAB serà de DILLUNS a DIVENDRES de 9:00 h a 19:00 h.

Podeu contactar amb nosaltres a través dels telèfons i correus habituals, per tant, no dubtin en contactar-nos davant de qualsevol consulta que tinguin al respecte.

Els saludem atentament,

Lluís Jané Busquets Laboratori d'Anàlisi és un laboratori privat, independent, especialitzat en el control de qualitat i puresa d'olis i greixos en general per a la indústria alimentària. Contacta amb nosaltres per a més informació.
CONTACTAR